Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında örgüda mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

şayet bir yangın kapısı için paha aralıkştırması strüktürlıyor ise bu durumda en eksiksiz yöntem ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna bakılırsa en sevap bedelı gidermek olacaktır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak için uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden mesul özel kasılmalardan fikir çekmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari strüktürsına makul yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına amelî türler tercih edilebilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından katkı alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Farklı nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir gerelti konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor gereksiz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı Yangın Kapısı Fiyatları malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin kanatı silsile, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden vesair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page